• Mooie en snel op te bouwen podiumwagens

    Nu bij ons snel en makkelijk huren!

Podiumwagen voor uw event huren?

Deze mobiele podiumwagen wordt door ons in een tijdsbestek van slechts 20 minuten geheel gebruiksklaar opgebouwd op iedere gewenste locatie.

Door het zeer lage eigen gewicht, de compacte transport afmetingen en geluidsarme op- en afbouw zijn onze mobiele opblaasbare podiumwagens een uitstekende keuze om in te zetten in o.a. winkelcentra, evenement terreinen en locaties met een beperkte toegestane vloerbelasting of weinig ruimte.

De kenmerkende podiumkap met transparante vlakken geeft het podium haar opvallende uitstraling.

Overdag een mooi licht podium, en in de avond -voorzien van goede belichting - een prachtige eyecatcher! Voor een mooie uitstraling van uw evenement of road-show is ons podium vrij gemakkelijk te voorzien van een rok of achterdoek met uw merknaam of logo.

Evenement voorbij?

Binnen 40 minuten na het vrijkomen van de buhne is ons podium weer geruisloos ingepakt en klaar voor vertrek!

De huldiging van PSV met een van onze podia!

Technische specificaties van het podium

Het overdekte podium is gebouwd op een aanhanger waardoor hij vrijwel op elke locatie inzetbaar is. Dit mobiele podium staat binnen 30 minuten, waarbij de podiumkap met hoge druk wordt opgeblazen. In de overkapping en op het podium, is voldoende ruimte om licht en geluid te plaatsen. Ook aankleding en/of branding van het podium is geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij het evenement altijd de gewenste uitstraling geven. De overkapping is volledig waterdicht en is gemaakt van brandvertragend materiaal. Als de kap eenmaal is opgeblazen blijft hij op druk en hoeft er niet steeds lucht bijgepompt te worden.

© Arjan Veldwijk Event Support
All rights reserved

Contact

Telefoon: + 31 (0)651 334 757

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Middelstuk 2
8196 LA Welsum
Nederland