Hét opblaas podium voor uw evenement!

Deze mobiele podiumwagen wordt door ons in een tijdsbestek van slechts 30 minuten geheel gebruiksklaar opgebouwd op iedere gewenste locatie.

Door het zeer lage eigen gewicht, de compacte transport afmetingen en geluidsarme op- en afbouw zijn onze mobiele opblaasbare podiumwagens een uitstekende keuze om in te zetten in o.a. winkelcentra, evenement terreinen en locaties met een beperkte toegestane vloerbelasting of weinig ruimte. De kenmerkende podiumkap met transparante vlakken geeft het podium haar opvallende uitstraling.

Evenement afgelopen?

Binnen 40 minuten na het vrijkomen van de buhne is ons podium weer geruisloos ingepakt en klaar voor vertrek!

Enkele voorbeelden

Ook voor u!

Overdag een mooi licht podium, en in de avond -voorzien van goede belichting- een prachtige eyecatcher!

Voor een mooie uitstraling van uw evenement of road-show is ons podium vrij gemakkelijk te voorzien van een rok of achterdoek met uw merknaam of logo.

Wist u dat wij ook custom made overkapping maken?
De opblaasbare buhne kap is natuurlijk een geweldig reclame object! Indien u vaker als sponsor optreed bij bijvoorbeeld sport wedstrijden is het misschien interessant om een eigen kap te laten maken. Ook aankleding en/of branding van het podium is geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij het evenement altijd de gewenste uitstraling geven. Wij doen voor u het beheer en opslag. Op afroep staat uw eigen podium voor u klaar! Diverse instanties en ondernemingen zijn u reeds voorgegaan.

© Arjan Veldwijk Event Support
All rights reserved

Contact

Telefoon: + 31 (0)651 334 757

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Middelstuk 2
8196 LA Welsum
Nederland